Групите често са комбинация от силни творчески личности и различни проблеми

...
Групите често са комбинация от силни творчески личности и различни проблеми
Коментари Харесай

10 велики банди, чийто членове се мразят

Групите често са композиция от мощни креативен персони и разнообразни проблеми като пристрастяване към опиати и алкохол. Не е изненадващо, че това може да докара до конфликти. Въпреки че да си в група включва основаване и свирене на музика дружно, става дума и за взаимоотношения, а от време на време тези връзки не се получават.

Както Джо Пери от Aerosmith един път споделя на Стивън Тайлър: " Само тъй като сме в група дружно, не значи, че би трябвало да сме другари. " Може би е прав. Да забележим 10 такива образеца, подбрани от Stars Insider, за членове на велики банди, чийто членове искрено се ненавиждат. 

Oasis

Скандалното съревнование сред братята Лиъм и Ноел Галахър доближава нови върхове на неприязън, защото непрекъснатите им разногласия не престават както на сцената, по този начин и отвън нея, което в последна сметка води до разпускането на Oasis. И въпреки че двамата не престават да основават музика настрана, нищо не може да им се получи по този начин добре, както когато творяха дружно, въпреки и в недоразумение. 

Sex Pistols 

През 1996 година известната британска пънк рок група се прегрупира - почти 20 години след напускането на Джони Ротен. Дългогодишната омраза сред членовете на бандата обаче продължава. " Ние към момента се ненавиждаме един друг и то отмъстително, само че намерихме обща идея и това са вашите пари ", споделя той на конференция.

Вокалистът на The Pistols даже не се поколебава да подлага на критика умрелия член на групата Сид Вишъс. " Сид не беше нищо повече от празна окачалка, която да запълни празно място на сцената ", споделя той.

One Direction 

През май 2022 година Лиъм Пейн е посетител в подкаста на Логан Пол и намерено споделя възприятията си към някогашния си сътрудник от бандата Зейн Малик. Още през 2015 година Малик взима решение да напусне One Direction, с цел да преследва самостоятелна кариера. През 2022 година дългогодишната връзка на Малик с Джиджи Хадид завършва след случай, при който се твърди, че е блъснал майка ѝ.

Пейн споделя на Логан, че има " доста аргументи, заради които не одобрявам Зейн ", добавяйки: " Не съм съгласен с нито едно от дейностите му. Не мога да похваля някои от нещата, които е направил. " Въпреки това Пейн също показва поддръжката си за проблематичния артист, като споделя: " Винаги, постоянно ще бъда на негова страна ". Той изяснява, че Малик е имал трудно детство със подозрително възпитание и наподобява, че се бори с това. " Единствената ви вяра е, че в някакъв миг от живота си индивидът от другата страна на телефона ще желае да получи помощта ви ", приключва той.

Освен това Пейн разкрива, че сътрудник от групата, който остава неназован, един път е предизвикал физическа кавга зад кулисите и принудително го е притиснал към стената. Пейн твърди, че това не е единственият случай, при който момчетата едвам не прибягват до принуждение.

Aerosmith

Джо Пери и Стивън Тайлър, известни още като " Токсичните близнаци ", имат изключителна музикална синергия. Въпреки това, заради контрастиращите им персони, връзката им варира сред обвързаност и неприязън през годините.

Pink Floyd

Нарастващото напрежение сред членовете на групата Дейвид Гилмор и Роджър Уотърс води до разпадането на една невероятна тайфа, дружно с следващи правни разногласия.

Van Halen

Еди Ван Хален и Дейвид Лий Рот имаха непрекъснато напрежение, което продължава доста години. Китаристът упреква певецът в незрялост, даже доста след звездните им години. " Възприемането на Рот за себе си е друго от това кой е той в реалност. Ние към този момент не сме на 20 години. Ние сме на 60 години. Дръж се като че ли си на 60 ", споделя починалият китарист.

Kiss

Ейс Фрели и Питър Крис напускат групата през 80-те, като се базират на несъгласия с Джийн Симънс и Пол Стенли. Има забележителна замяна на неприятни думи и Стенли стигна до такава степен, че ги упреква в расизъм.

Metallica
 Снимка 629360

Двама някогашни членове на Metallica са отчуждени и ненапълно изключени от останалите членове на групата. Китаристът Дейв Мъстейн е уволнен от групата, само че това пък го кара да сътвори Megadeth, тъй че се оказва положително нещо в дълготраен проект.

Вторият член е Джейсън Нюстед, който се изправя пред предизвикателната задача да заеме мястото на починалия басист Клиф Бъртън. След трагичната гибел на басиста Клиф Бъртън, Нюстед би трябвало да отговори на огромни упования на членовете, които в последна сметка по този начин и не го одобряват. 

Rage Against the Machine

През 2000 година вокалистът Зак де ла Роча напуска групата, изразявайки своето неодобрение. " Процесът на взимане на решения на групата е изцяло провален ", твърди той. " Вече не дава отговор на стремежите и на четиримата ни групово като група и от моя позиция подкопава нашия артистичен и политически блян. "

RATM се събират отново и започват световно турне през 2022 година За страдание пътуването им отвън САЩ е осуетено заради пострадване на крайници на Зак де ла Роча, получено по време на осъществяване в Чикаго.

New Order

По думите на басиста Питър Хук, " Всеки, който ни гледа, ще си намерения: " О, Боже, погледни ги, те имат всичко. Имат триумф, почитани са, какъв прелестен свят " и все пак в действителност се мразехме взаимно. И то мощно. "

Хук, който напуща групата, стига до такава степен, че завежда дело против New Order заради финансово противоречие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР